Kedvezmények

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak most -10% helyett -15% kedvezményt biztosítunk online pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.500 pont kerül jóváírásra az egyenlegeden, amely 1.500 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

  • 1.000 Ft értékű rendeléshez 150 Ft értékű pont, amely így 15% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez 1.500 Ft értékű pont, amely így 15% kedvezmény
  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű pont amely így 15% kedvezmény
  • 30.000 Ft értékű rendeléshez 4.500 Ft értékű pont, amely így 15% kedvezmény
  • és így tovább…

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatod, hogy az adott termék megvásárlásával mennyi pont kerül jóváírásra az egyenlegeden. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldöd el a rendelésedet, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelésed elküldésével, ill. mennyi pontot tudsz beváltani az egyenlegedről. A Fiókom oldalon a Törzsvásárlói Pontok menüpontban ellenőrizheted a törzsvásárlói pontjaidnak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 90 nap, azaz 3 hónapon belül a pontjaidat fel kell használnod, ezt követően a pontok törlődnek. A pontok lejárata előtt 15 nappal rendszerünk emlékeztető értesítést küld, hogy pontjaid lejárnak, váltsd be őket!

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánod megkapni, kérd regisztrációd törlését, amellyel egyben lemondasz minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

Gyűjtsd a pontokat és fizess kevesebbet!
Köszönjük vásárlásod!